DE BIEENKORF
http://www.bieenkorf.be/forum1/

bijendebat 16 juni.
http://www.bieenkorf.be/forum1/viewtopic.php?f=33&t=907
Pagina 1 van 1

Auteur:  Wantabee [ di jun 13, 2017 13:47 ]
Berichttitel:  bijendebat 16 juni.

Hallo bijenliefhebbers,

Sinds februari ben ik samen met mijn projectgroep 'Wantabee' bezig geweest met het genereren van aandacht richting het probleem bijensterfte, dit hebben wij gedaan door een ketting op de markt te brengen met daarin een levende bij die vanaf de aankoop van de ketting ongeveer 3 dagen in leven blijft. Deze ketting is natuurlijk niet echt maar een nep product om aandacht te genereren richting het probleem bijensterfte. Om een beter beeld te krijgen van ons project kun je een kijkje nemen op onze social media pagina's en onze website:
wantabee.nl
instagram.com/thewantabee
facebook.com/thewantabee
https://www.youtube.com/channel/UCtG_o_ ... 63GPt5naTw

Het einde van ons project komt eraan en we gaan dit afsluiten met een door ons georganiseerd 'bijendebat'. Op dit debat zullen meerdere professionals zijn om te discussiƫren over het probleem bijensterfte en de plek van de bij in onze samenleving, het zal gehost worden door bekende actrice en ambassadrice van de dierenbescherming, Miryanna van Reeden.

Wij willen graag iedereen op dit forum uitnodigen om het debat bij te wonen op 16 juni in Amsterdam.
Het bijwonen van het debat is volledig gratis. Voor meer informatie over het debat en de mogelijkheid om een ticket te reserveren ga je naar: hetbijendebat.eventbrite.nl

Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen daar te zien zodat we met zijn allen iets kunnen doen om de bijensterfte tegen te gaan.

Met Vriendelijke Groet,

Dirk Joosse van Wantabee

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/